Anleggshotell med full forpleining

Fakta

Kunde: 4Service
Sted: Rugtvedt, Telemark
Leveranse: Boligrigger
Kapasitet: 484 rom
Fasiliteter: Kantine, garderober

Med sin strategiske plassering midt mellom Oslo og Kristiansand, er grenlandsområdet et naturlig sted for industri og næringsutvikling. Aktiviteten er høy, og det er stort behov for rimelig overnatting for ansatte innen bygg, anlegg og industri som ikke bor fast i området.

4Service Camp Rugtvedt gir et tilbud til disse, med sine 484 soverom og kantine med full forpleining.  Anleggshotellet ligger på Rugtvedt, like sør for Porsgrunn og kloss i E18, og fasilitetene kan benyttes av alle firma med behov for innkvartering. Overnattingstilbudet er et samarbeid mellom Stord Innkvartering og 4Service, der sistnevnte står for booking og drift.

Kontakt oss

Ta kontakt for mer informasjon – sammen finner vi de beste løsningene til ditt prosjekt.

Daglig leder

Salgs- og markedssjef