Kundekontorer for Aker Solutions

Fakta

Kunde: Aker Solutions
Sted: Stord
Leveranse: Kontorrigg
Kapasitet: 1464 kvm
Fasiliteter: Kontorer, møterom

I slutten av 2024 starter 30 års oljeproduksjon på Johan Castberg-feltet. Feltet, som ligger ca. 100 kilometer nord for Snøhvit-feltet i Barentshavet, bygges ut med et produksjonsskip og en omfattende subseautbygging med totalt 30 brønner.

Aker Solutions på Stord har siden april 2022 jobbet fysisk med å ferdigstille produksjonsskipet «Johan Castberg», og i perioder har over 2000 personer vært i sving om bord på giganten hver eneste dag.

Et så stort prosjekt krever også rikelig med kontorplass til prosjektledelse, ingeniører, representanter fra kunder og underleverandører. Vi har stått for en del av kontorløsningene, i form av en treetasjes kontorrigg på totalt 1464 kvadratmeter. Plassert innenfor babord baug på det 313 meter lange og 55 meter brede produksjonsskipet, har funksjonærene hatt utsikt til et imponerende stykke norsk ingeniør- og konstruksjonskunst – etter hvert som modul etter modul har blitt løftet om bord og installert.

Kontakt oss

Ta kontakt for mer informasjon – sammen finner vi de beste løsningene til ditt prosjekt.

Daglig leder

Salgs- og markedssjef