528 senger på fjorden

Fakta

Kunde: Boliden
Sted: Odda
Leveranse: Boligrigger
Kapasitet: Totalt 748 senger, 528 på lekter
Fasiliteter: Kantine, kontor, garderobe og resepsjonsbygg

Med storutvidelsen av det hundre år gamle sinkverket ved Sørfjorden, gjennomfører Boliden Odda et av landets mest spennende industriprosjekter. En rekke lokale leverandører bidrar i den omfattende oppgraderingen, kalt Green Zink Odda 4.0, og målet er å bli å bli den mest miljøvennlige og teknologisk avanserte sinkprodusenten i verden.

Utvidelsene krever hodene og hendene til over 1000 mennesker, som alle skal bosettes midlertidig i en liten fjordby med begrensede innkvarteringsmuligheter. Vår løsning ble å levere det som trolig er Norges største flytende hotell.

Se for deg en fotballbane på sjøen. Det er størrelsen på de tre lekterne vi har fortøyd ved kai i Odda. På hver lekter er det plassert fire boligrigger fordelt på to etasjer. Midt mellom riggene går det en vei på størrelsen med en vanlig norsk bilvei. Den brukes blant annet til å transportere sengetøy og andre nødvendige bekvemmeligheter fra den ene siden til den andre. Sammen med ytterligere seks boligrigger på land, består det lille samfunnet av totalt 792 rom, pluss kantine og andre fasiliteter.

Kontakt oss

Ta kontakt for mer informasjon – sammen finner vi de beste løsningene til ditt prosjekt.

Daglig leder

Salgs- og markedssjef