700 rom i «Norges største hotell»

Fakta

Kunde: Aker Solutions
Sted: Stord
Leveranse: Boligrigg
Kapasitet: 700 senger
Fasiliteter: Kantine

Aker Solutions på Stord er Norges største offshoreverft, med en rekke store pågående og kommende utbygginger for tradisjonell olje- og gassvirksomhet og fornybar energi. I tillegg til rundt 1700 egne ansatte, er verftet avhengig av innsatsen til en hærskare gjestearbeidere fra inn- og utland.

For å innlosjere alle disse rotasjonsarbeiderne, driver verftet Norges største «hotell». Ved inngangen til 2024 hadde «hotellet» en samlet kapasitet på over 2100 senger – fordelt på tre leirområder. Eldøyane leir er ett av disse, levert av Stord Innkvartering.

Campen ligger plassert like i sjøkanten, bare noen hundre meters gange fra verftsporten. Den består av 700 rom, fordelt på moderne to- og treetasjes boligrigger. Beboerne nyter videre godt av en egen kantine som serverer frokost og middag.

Kontakt oss

Ta kontakt for mer informasjon – sammen finner vi de beste løsningene til ditt prosjekt.

Daglig leder

Salgs- og markedssjef